GOD JUL

Julen er nå rett rundt hjørnet og i den forbindelse ønsker vi dere alle en riktig god jul og et godt nyttår!

large.png

Det har vært en spennende høst med mye oppdrag innen IT og samferdsel/infrastruktur. Olje og gass begynner å ta seg opp igjen sakte men sikkert, så vi har god tro på at 2018 skal bli et spennende og interessant år. Vi har i år blant annet vunnet flere nye rammeavtaler innen IT og samferdsel/infrastruktur og venter god aktivitet fra flere av disse på nyåret.

Vi har også hatt gleden av å reise rundt i landet og besøke mange av konsulentene vi har ute på oppdrag. Dette setter vi stor pris på og ser frem til enda flere besøk og sosiale tilstelninger i 2018.

I sommer skrev vi at ingen prosjekter blir vellykkede uten riktige folk på plass, og vi er utrolig fornøyde med hvor mye flinke fagfolk vi har med på laget. Gode referanser fra oppdragene vi utfører gjør det enklere for oss å vinne flere rammeavtaler, som igjen gir våre konsulenter flere muligheter.

img-thing.jpg

Så tusen takk for innsatsen alle sammen!

Nå håper vi alle snart finner roen og nyter juletiden med familie og venner. Vi ser frem til et nytt og spennende år med både eksisterende og nye flinke fagfolk på laget.

God Jul og Godt Nytt År!

Hilsen Centerpoint