Boualem Moussaoui - Utleid til Statkraft

Boualem Moussaoui er utleid til Statkraft som er Europas største leverandør av fornybar energi. Han jobber i Operation Center som overvåker hele IT-infrastrukturen med avanserte systemer.

- Min hovedoppgave er feilsøking/analysering og oppfølging av hendelser som skal løses innen Statkrafts definerte SLA (Service Level Agreement).

Boualem er født og oppvokst i en storfamilie i Algerie og etter videregående reiste han til Paris for å studere matematikk, fysikk og kjemi. Videre studerte han analyseprogrammering RPG/Basic/Cobol i ett år og dro videre til USA hvor han fordypet seg i Advanced Cobol og JCL Job Utilities ved Miami Dade Community College.

- Til slutt endte jeg opp i Oslo med min norske kone hvor jeg gikk på Næringsakademiets Private Skole.

Gjennom 15 år som teknisk support har Boualem jobbet i flere store norske selskaper; AVIS, Telia Norge, Enitel, BaneTele, Ventelo og Lumagate.  I Lumagate var han ansatt som Microsoft System Center-konsulent der han fungerte som Operation Manager.  

- System Center er en generelt omfattende IT-infrastruktur som gjør oppgavene veldig spennende.

Boualem kom i kontakt med Centerpoint i 2013 hvor han ble presentert for mulige nye arbeidsgivere. 

- Mitt første møte var positivt, og de ansatte der var veldig imøtekommende. Vi hadde et konstruktivt møte og de presenterte sitt selskap til meg på en personlig og profesjonell måte.

I september 2013 ble Boualem utleid til Statkraft hvor han fortsatt er i dag. Han stortrives i oppdraget og ønsker å fortsette å jobbe med utfordrende oppgaver og å utvikle seg videre.

- Akkurat nå er Statkraft et perfekt sted for meg å være. Jeg er svært takknemlig for det. Jeg håper at Centerpoint vil finne nye alternativer i min jobbkarriere dersom oppdraget hos Statkraft avsluttes.