GOD SOMMER

Flinke fagfolk trumfer alt!


Sommerferien nærmer seg og det er full innspurt i alle prosjekter. Vi merker høy aktivitet i alle bransjer, og selv i oljebransjen har vi de siste månedene fått leid ut nye konsulenter.

Siden i fjor sommer har det skjedd mye i Norge, og spesielt er det innen samferdsel og infrastruktur vi ser de store prosjektene. Innen IT er det også fullt trykk og vi ser store endringsprosjekter fordi ny teknologi gir store muligheter.

Uansett hvor spennende prosjektmulighetene er, så er det ingen prosjekter som blir vellykkede uten riktige folk på plass. Vi har derfor en hedersbetegnelse vi benytter i Centerpoint – nemlig FAGFOLK!

Vår definisjon av Fagfolk: personer som har spesielle kunnskaper og ferdigheter innen et bestemt fagområde og som er positive bidragsytere i sine miljøer

Vi opplever gang på gang at prosjekter går bra når man har folk med høy kvalitet med på laget og man er avhengig av å ha med seg FAGFOLK.

Vi i Centerpoint har derfor mye fokus på å kunne tilby prosjekter og roller der våre konsulenter lykkes og er FAGFOLK i sine prosjekter. I tillegg til det faglige, er det også svært viktig at de sosiale aspektene er på plass internt i prosjektene. Vi har derfor stort fokus på at våre konsulenter skal trives både i jobb og på fritiden. Denne våren har vi hatt gleden av å møte flere av konsulentene rundt om i landet. Det ble underholdning her i Oslo på Latter, nydelige omgivelser på Flor og Fjære i Stavanger og ikke minst gode odds på Leangen Travbane i Trondheim. Det er en sann glede å møte alle og være involvert i de spennende prosjektene.
 

Totalt har vi over 50 rammeavtaler med offentlige og private virksomheter, og vi har det siste året vunnet 14 nye avtaler. Blant annet har vi vunnet store avtaler med Bane NOR (tidligere Jernbaneverket), Nye Veier, NRK og HINAS (IT i Helse-Norge). Dette danner grunnlaget for at vi fortsatt er i sunn drift og har mange spennende prosjektroller som skal dekkes i tiden fremover.

Les mer om noen av de spennende prosjektene vi har jobbet med det siste året her:
http://www.centerpoint.no/nyheter/

Fokus på kvalitet og fornøyde kunder gjør at vi fortsatt kan ansette nye, flinke kollegaer og det siste året har en ny Markeds- og konsulentkoordinator, en regnskapsmedarbeider og to nye rådgivere blitt ansatt internt i administrasjonen. Disse er med på å styrke og videreutvikle våre kjerneverdier som er Resultater, Humor, Utvikling og Kvalitet, og vi ser at dette er gode grunnpilarer i både gode og dårlige tider. 

Vi ser frem til fortsatt mange vellykkede prosjekter og ønsker deg en riktig god sommer!

Jakob Grova
Administrerende direktør
CENTERPOINT AS

Jobbe for Centerpoint?
 
Centerpoint har lang erfaring med å levere konsulenter til omfattende prosjekter innen olje/gass, samferdsel/infrastruktur og IT.

Les mer om hva vi kan tilby deg som konsulent på våre hjemmesider.
http://www.centerpoint.no/hva-gjor-vi/
Se alle våre ledige oppdrag her. 
http://www.centerpoint.no/samferdselinfrastruktur/


Ønsker du å abonnere på ledige oppdrag?
 
Centerpoint har mange spennende muligheter innen IT, Olje/Gass og Samferdsel/Infrastruktur. Registrér deg på et av våre nyhetsbrev for å motta nye ledige oppdrag på epost. Oppdragene sendes ut fortløpende.
Registrer deg her: