Testimonials

I Centerpoint jobber vi langsiktig med alle våre konsulenter og jobber aktivt for at vi skal være sammen på prosjekter i mange år. Vårt mål er at begge parter skal finne samarbeidet hyggelig, positivt og utviklende. Under kan du lese uttalelser fra fornøyde konsulenter som er ute og jobber for våre kunder.

Arnt Ivar Hvammen er ansatt i Centerpoint og utleid som byggeleder til Bymiljøetaten i Oslo kommune og sørger for at prosjektet på Holmenkollen nasjonalanlegg blir ferdig i tide til VM i skiskyting.

“I de innledende dialogene med Centerpoint, følte jeg en viss usikkerhet om dette var det riktige for meg. Etter relativt kort tid ble all min tvil visket bort og jeg stortrives nå med det samarbeidet jeg har med Centerpoint. De er profesjonelle, velorganiserte og gir alltid god støtte når jeg har spørsmål. Centerpoint har også en god sosial profil og det er tydelig at de bryr seg om sine medarbeidere og samarbeidspartnere. Faste sosiale arrangementer og besøk på arbeidsplassen bidrar også til at man føler en trygg forankring i Centerpoint og deres sentrale administrasjon. Jeg ser frem til mange år med et fortsatt glimrende samarbeid!”
— Terje Harberg. Kvalitetsrådgiver i Jernbaneverket.
 
“Centerpoint har vist seg å være en seriøs aktør og en viktig kilde til nye oppdrag for meg. De har store, spennende kunder, følger meg opp og inviterer meg på sosiale events selv når jeg ikke jobber for dem, og er ryddige når det gjelder kontrakter og betaling.”
— Dag Koding. Systemutvikler i Nets.
 
“Centerpoint er en svært ryddig og seriøs arbeidsgiver, med en stab som er profesjonelle og fokuserer på kvalitet, samtidig som de har det rette glimtet i øyet. Etter snart ett og et halvt år som konsulent i Centerpoint, er jeg veldig fornøyd”
— Børge Soleng. Ass. prosjektleder i Jernbaneverket.

Kurt Magne Halås jobber i Centerpoint og er utleid til Jernbaneverket. Her forteller han om Lillestrøm hensetting og om hvordan han opplever å jobbe for Centerpoint. 

“Som et lite firma har vi valgt å sette ut jobben med å finne gode og spennende oppdrag. På den måten kan vi konsentrere oss om det vi er best på. Med Centerpoint har vi fått en profesjonell salgsavdeling som sørger for å tilegne seg rammeavtaler med Norges største firmaer. Centerpoint er både profesjonelle og ryddige. Jeg kan på det varmeste anbefale selskapet og menneskene som jobber der.”
— Håkon Onsager. Senior Rådgiver i Sykehuspartner.
 
“Centerpoint har et utrolig stort nettverk, meget bred fagkompetanse og den unike evnen til å finne rett oppdrag til rett person. Har man Centerpoint i ryggen er det egentlig unødvendig å oppsøke andre konsulentselskaper. At medarbeiderne i Centerpoint i tillegg er både hyggelige, inkluderende og tar vare på sine konsulenter på en helt eksemplarisk måte, gjør at man alltid føler seg velkommen, uansett hva det måtte være.”
— Stein Magne Hop. Dokumentstyrer i Jernbaneverket.
 
 
“Centerpoint gjør en grundig jobb med å sikre interessante oppdrag til riktig kandidat. Prosessen frem til inngåelse av kontrakt består av flere samtaler med Centerpoint og oppdragsgiver. Dette ble for meg starten på en veldig interessant jobb i å hjelpe Det norske med å bygge ut oljeplattformen Ivar Aasen i Nordsjøen.”
— Svein Tore Berg. Systemarkitekt i Det Norske.
“Før jeg tok skrittet og begynte som konsulent for Centerpoint hadde jeg to svært lange arbeidsforhold (og et par kortere) bak meg. Jeg har ikke angret en dag! Jeg har vært tydelig hele veien om hva og hvem jeg ønsker å jobbe med. Dette tar Centerpoint til etterretning når de finner nye oppdrag til meg. Jeg har fått jobbe med spennende kunder og i bedrifter med høy fagkompetanse og sosialt engasjement. Jeg trives med å skifte scene og treffe nye mennesker, bygge nettverk og å ha gode betingelser. Modellen til Centerpoint er enkel å forstå og alle administrative rutiner fungerer bra. I tillegg blir jeg tatt i mot med stor glede når jeg er innom kontoret i Lille Grensen 7.”
— Marie Helena Gundersen. Testleder i Sparebank1.
 
“Centerpoint er et meget profesjonelt selskap med dyktige medarbeidere og gode rutiner for oppfølging av sine konsulenter. Som konsulent er det viktig for meg at Centerpoint har bransjekunnskap innenfor de industrier jeg er utleid til, slik at både administrativ, organisatorisk og faglig støtte er tilpasset dette. Jeg kan trygt anbefale Centerpoint som ”hjemmehavn” i din konsulenttilværelse.”
— Yngve Karlsen. Prosjektleder i Det norske.
 
“Mitt første møte med Centerpoint AS var et hyggelig og konstruktivt intervju med dyktige ansatte. Centerpoint AS ga en god introduksjon om deres selskap og ansatte. De presenterte hvem de var, hvordan de jobber og presenterte sin visjon på en profesjonell måte. Gjennom Centerpoint AS har jeg fått et spennende oppdrag hos et av de mest attraktive selskapene i landet, Statkraft AS.”
— Boualem Moussaoui. IT konsulent i Statkraft AS.