Centerpoint har vunnet attraktiv rammeavtale med Vann- og avløpsetaten Ny Vannforsyning Oslo

Med prosjektet Ny Vannforsyning Oslo (NVO) skal Vann- og avløpsetaten (VAV) sikre vannforsyning for Oslos befolkning. I dag er Oslo i stor grad avhengig av Maridalsvannet og Oset vannbehandlingsanlegg, som forsyner byen med 90% av drikkevannet. Dette gjør at vannforsyningen er sårbar for svikt i vitale deler av vannforsyningssystemet.


Prosjektet har oppstart tidlig 2020 og skal pågå frem til planlagt ferdigstillelse i 2028. Holsfjorden i Lier kommune er valgt som råvannskilde for ny vannforsyning i Oslo. Derfra skal vann overføres i tunnel som bores ut med TBM til et nytt vannbehandlingsanlegg som skal ligge ved Huseby i Oslo vest. Fra Huseby skal drikkevann overføres til ledningsnettet i Oslo via en rentvannstunnel frem til sentrale tilknytningspunkter.


Centerpoint har vunnet rammeavtaler innen følgende delområder:

  • Prosjektstyring, SHA, ytre miljø, dokumentstyring, kvalitet og risikostyring, ferdigstilling og FDV, kontraktsrådgivning og fremdriftsplanlegging.

  • Byggeledelse og kontrollingeniører


Vi er stolte av å skulle være en del av dette historiske prosjektet som vil ha stor betydning for Oslos befolkning i fremtiden. Med denne nye avtalen gir vi våre konsulenter tilgang til enda flere spennende oppdrag. Flere konsulenter er allerede innstilt til oppdrag som starter opp i 2020.

Centerpoint er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige fagfolk – så dersom du er en av disse eller kjenner noen som bør ta kontakt med oss, kan du ta kontakt med Bernhard Paus på 913 47 124 eller bernhard@centerpoint.no.

Ønsker du å få tilsendt ledige oppdrag på mail? Meld deg på våre nyhetsbrev:

Nyhetsbrev for oppdrag innen IT
Nyhetsbrev for oppdrag innen Samferdsel/Infrastruktur
Nyhetsbrev for oppdrag innen Olje/Gass