Hva gjør Centerpoint i Singapore?

Mange norske bedrifter har ansatte og konsulenter i Singapore, hvor det totalt bor over 2000 nordmenn. Et stort antall av disse har en tilknytning til offshorebransjen fordi flere av oljeplattformene som står på norsk sokkel er bygget i Singapore eller andre steder i Asia. For å sikre at kvaliteten blir i henhold til norsk regelverk (NORSOK), og for å sikre at leveransene blir levert i henhold til plan, trenger man tekniske spesialister for å følge opp det som bygges på asiatiske verft. Det er her Centerpoint kommer inn som en samarbeidspartner for oljeselskaper og operatører på norsk sokkel.

skyline.jpg

Vi bidrar med tekniske eksperter som kan NORSOK og sikrer at prosjektene går som planlagt, samtidig som vi sørger for følgende:

  • Arbeidstillatelse, skatt og all nødvendig myndighetskontakt tas hånd om, slik at alt blir gjort i henhold til gjeldende lover og regler i det enkelte land
  • Konsulenter og deres familier får etablert seg med bolig, skole, personlig nettverk, bank, etc
  • Vi har sosiale tilstelninger og personlig oppfølging av alle som har behov for det

Mye er nytt når man drar til et nytt land for første gang og da er det bra med en etablert, norsk partner som kan bidra med alt man trenger av informasjon og nyttige tips, i tillegg til å kunne bidra med alt det praktiske. Vi bidrar også med nye prosjekter for de som ønsker å bli i Asia etter de er ferdige med det første prosjektet de ble sendt ned for.

Centerpoint Technical Consultants Pte Ltd holder til på One Raffles Place i Singapore og ledes av Managing Director Mads Julo.

Les mer på www.centerpoint.sg